Օգտակար խորհուրդներ

Ինչպես ջնջել հաղորդագրություն Snapchat- ում

Pin
Send
Share
Send
Send


Ձեռքբերումը ստացել է 02.02.2019 թ

Վերնագիր ՝ Վստահելի մորուք

Ձեռքբերումը ստացվել է 09/07/2018 թ

Կարող եք արգելափակել միայն այն անձը կամ համարը, որը ձեզ զանգել / գրել է: Դա անելու համար անցեք Watsapp ≥lock- ի ընտրացանկը և կտտացրեք այն նվերը ունեցող անձին:

Կարող եք արգելափակել զանգեր կամ հաղորդագրություններ անհայտ համարներից, որոնք ձեր հեռախոսի գրքում չեն և այլ անանուն օգտվողներ են:
Ոչ միայն WhatsApp հավելվածում, այլ անմիջապես հեռախոսի պարամետրերում:
Ես կարող եմ ձեզ ասել, թե ինչպես դա անել iPhone- ում:
Բացեք «պարամետրերը» և սեղմեք լուսնի պատկերակը. Դա նշանակում է «մի խանգարեք»:
Միացրեք այս տարբերակը (այն կդառնա կանաչ շրջան):
Այնուհետև «զանգի ընդունում» և «բոլոր կոնտակտները» սա նշանակում է բոլոր այն կոնտակտներից, որոնք հեռախոսի գրքում չեն:
Բայց WhatsApp- ում կարող եք ավելացնել սև ցուցակը (բլոկ) միայն այն դեպքում, եթե արդեն կանչվել եք կամ գրվել եք, ապա ապագայում կտտացնելով այն համարը, որով արգելափակվում եք ձեր հեռախոսը:

Դժբախտաբար, դուք չեք կարողանա ամբողջությամբ արգելել մուտքային զանգերն ու հաղորդագրությունները այն թվերից, որոնք դուք չգիտեք Watsapp հավելվածում, քանի որ այս գործառույթը պարզապես չի տրամադրվել մշակողների կողմից:
Կարող եք արգելել հատուկ օգտվող, բայց ոչ բոլոր նրանց, ովքեր ձեր կոնտակտներում չեն:
Այսպիսով, բլոկը, ձեզ հաղորդագրություն կամ մուտքային զանգեր ուղարկելու արգելքը կարող են իրականացվել հետևյալ կերպ:
Մենք գնում ենք այն զրուցի, որը դուք ցանկանում եք արգելափակել, այնուհետև կտտացնել «Ընդլայնված» -> բացել «կոնտակտային տվյալները» -> անցնել ընտրացանկի միջոցով ellipsis -> այժմ ընտրեք կոնտակտային կողպեքը, մնում է միայն հաստատել այս գործողությունը: Դրանից հետո այս կոնտակտը չի կարողանա որևէ ուղղություն ցույց տալ ձեր ուղղությամբ, ոչ միայն գրել կամ զանգահարել, այլև տեսնել ձեր փոփոխությունները:
Բացի այդ կապը արգելափակելուց, կարող եք, ցանկության դեպքում, բողոքել դրա մասին, այն սահմանել որպես սպամ:
Նայեք ստորև նշված լուսանկարում Watsapp սուրհանդակի հատուկ կոնտակտը փուլ առնելու հրահանգներին:

Պատահաբար ուղարկված հաղորդագրությունները վերացրեք

Ընկերների մեծ ցուցակը և ակտիվ հաղորդակցությունը հաճախ ավարտվում են սխալ լրահոսով `կցված լուսանկարներով և տեսանկարներով Դուք կարող եք գրեթե անմիջապես ջնջել այդպիսի արտահերթ հաղորդագրությունը, պայմանով, որ ստացողը չի կարդացել այն: Ինչպե՞ս ջնջել հաղորդագրություն հավելվածում:

Քայլ առ քայլ գործընթացը ներկայացված է ստորև ներկայացված ցանկում.

Իրավիճակը 1. Snap հաղորդագրությունը, որը չի կարդացվում ստացողի կողմից

Եթե ​​ժապավենի սրբապատկերները ցույց են տալիս, որ դեռ ոչ ոք չի դիտել արտահերթ, կարող եք արագ հեռացնել այն տվյալների բազայից: Դա անելու համար.

    1. Բացեք Snapchat- ը և մուտքագրեք ցանկը «Կարգավորումներ»,
    2. Ընտրեք բաժինը «Այլ»,
    3. Բաժնում «Այլ» գտնեք գործողություն `ցանկալի կոնտակտով զրուցելու միջոցով ընտրելու և ակտիվացնելով` սեղմելով,
    4. Եթե ​​բաշխումը կատարվել է մի խումբ կապերի մեջ, և նրանցից ոչ մեկը դեռևս չի կարդացել Snap հաղորդագրությունը, ապա ընտրացանկում Deleteնջել չաթերը գործողությունն ընտրվում է Deleteնջել բոլորը.

Իրավիճակը 2. Հաղորդագրությունն արդեն կարդացվել է:

Եթե ​​«Կարդացեք», «Պատկեր» պատկերակները ցուցադրվում են ստացողի կոնտակտային պատկերակի կողքին, ապա այլևս հնարավոր չէ ջնջել հաղորդագրությունը: Այս դեպքում միակ ելքը հաշվի ամբողջական լուծարումն է.

  1. Ծրագիրը գործարկելով սարքի վրա.
  2. Menuանկի զանգ «Կարգավորումներ» (սահեցրեք վեր ու վար սուրհանդակի աշխատանքային էկրանին) և սեղմելով էկրանին վերին աջ մասի սպիտակ հանդերձանքը,
  3. Հաջորդական բաժանման ընտրություն «Աջակցություն» - «Հաշվի կարգավորումներ» - «Հաշվի տվյալներ» - «Deleteնջել հաշիվը»,
  4. Captcha- ն կցուցադրի պրոֆիլը վերացնելու գործողությունների մանրամասն նկարագրությունը և ցուցադրելու է հատուկ հղում `ջնջումը ակտիվացնելու համար: Հղում կլինի բառը «Էջ»ակտիվացնելով սեղմելով
  5. Հաջորդը, պրոֆիլը վերացնելու համար մուտքի և գաղտնաբառի հաստատման համար վերահղումները, դրանք պետք է մուտքագրվեն առաջարկվող դաշտերը և կոճակը ակտիվացվի Շարունակեք նրանց տակ
  6. Կոճակը սեղմելուց հետո Շարունակեք ծրագրային ապահովումը ձեզ կտեղեկացնի պրոֆիլի անջատման մասին 30 օրվա ընթացքում `դրա հետագա հեռացումով:

Մթերքի մաքրում

Ուղարկողը իրավունք ունի ոչնչացնել անհատական ​​լուսանկարներն ու տեսանյութերը, որոնք արդեն ուղարկվել և կարդացել են, բայց դեռ պահպանվում են հաղորդակցման ժապավենի մեջ: Այս գործողությունը կատարելու համար դուք պետք է.

  1. Գործարկել Snapchat ծրագիրը,
  2. Զանգահարելու ցանկը «Իմ ընկերները» (կարծես կոճակը երեք սպիտակ գծերով), հենց որ ծրագրակազմը սկսվի և ակտիվացնի խցիկը
  3. Գտեք ձեր անունը կամ մականունը կոնտակտների բացվող ցանկում (պետք է լինի ամբողջ ցուցակի վերևում) և դիպչեք այն,
  4. Դիտեք և ձեր գործողությունների պատմությունը և գտնեք ջնջման ենթակա պատկերներ,
  5. Գտեք գործառույթ Նջել յուրաքանչյուր լուսանկարի տարածքում (սխեմատիկ պատկերված ուրուն) և կտտացրեք այն:

Հաղորդագրությունների պատմության մաքրում

Տեխնիկապես, Snapshot- ի սերվերները մինչև 30 օր պահում են լուսանկարներն ու տեսանյութերը, պայմանով, որ ստացողը չի կարդացել դրանք: Որպեսզի չխախտեք ձեր գաղտնիությունը, խորհուրդ է տրվում պարբերաբար մաքրել ձեր պրոֆիլի պատմությունը:

Այդ նպատակով անհրաժեշտ է ծրագրակազմ մաքրել: Կարող եք ներբեռնել և տեղադրել այն AppStore և Play Market խանութներից: Նման ծրագրերը կարող են գործել ֆոնին և անհապաղ տեղեկացնել սեփականատիրոջը սարքը մաքրելու անհրաժեշտության մասին:

Pin
Send
Share
Send
Send